Dolphin Villa - Lagun - Curacao

Dolphin Villa is een vrijstaand en luxueus ingericht huis en ligt schuin tegenover het Dolphin Heart House

Er zijn twee ruime slaapkamers met 2 en 3 éénpersoons bedden en een bijna geruisloze airco. In de woonkamer is een zithoek en een eetgedeelte. De half-open, luxe keuken bevat een grote koelkast met een koud-water en ijsklontjes machine, een magnetron, oventje, koffiezetapparaat, waterkoker en een 6 pits gaskookstel.
De badkamer heeft een warm-water douche, een wastafel en een toilet.

De Dolphin Villa is omringd met een prachtige tuin waarin allerlei soorten fruitbomen en bloemen groeien. Als icoon staat er een bijna 100-jaar oude Wajaca boom voor het huis. Deze boom zorgt het hele jaar door voor een schaduwrijk terras en trekt diverse soorten vogels en vlinders aan.

Ook is er een privé zwembad (7,5 x 3 meter), parkeerplaats op het terrein, een grote eettafel met comfortabele stoelen op het terras, een barbecue en waslijnen.
En dat alles op 400 meter van het strand, Playa Lagun

Tarieven en Boekingsinformatie

AccomodatieAantal personenPer nacht *Per week
Dolphin Villa1-2€ 85€ 595
Dolphin Villa3-4€ 100€ 700
Dolphin Villa5-6€ 125€ 875

* Alleen geldig bij een verblijf van minimaal 5 dagen. Bij een korter verblijf geldt een toeslag van 25% op de huurprijs.

Tarieven voor een lang verblijf ( > 4 weken) op aanvraag.

Voor vragen over beschikbaarheid en het boeken cq reserveren van onze accomodaties verzoeken wij u contact op te nemen met uw reisbureau of direct met ons doormiddel van het contactformulier. Na het ontvangen van uw aanvraag krijgt u van ons (bij beschikbaarheid) een definitieve prijsopgave.

Eventuele opties cq reserveringen zijn maximaal 5 dagen geldig.

Bij het aangaan van een boeking van een accomodatie gaat u akkoord met onze betalingsvoorwaarden. De voorwaarden zijn lager op de pagina in te zien.

Inclusief

Exclusief

  * Elektriciteit is relatief duur op Curacao en wij verzoeken onze gasten vriendelijk om hier rekening mee te houden door bij afwezigheid b.v. de airconditioning uit te zetten. Voor het gebruik van de airconditioning en warm water zijn tussen-meters geplaatst. De kostprijs van 0,75 Naf per verbruikte kWh wordt doorberekend. De airconditioning bestaat uit energiezuinidge modellen met onder andere een aftandsbediening en zijn op tijd instelbaar. Tevens is zijn er normale ventilators ter beschikking en deze kunt u zonder extra kosten gebruiken. Alle slaapkamers zijn voorzien van ramen met shutters en horren. De douche is elektrisch verwarmd, maar u zult merken dat het koude water al een aangename temparatuur heeft. De kosten voor het energieverbruik heeft u dus zelf in de hand.

Aanvullende diensten (niet inbegrepen)

U bent op vakantie en u wilt ter plaatse niet teveel hoeven te regelen. Dolphin Heart House wilt uw verblijf zo plezierig mogelijk te laten verlopen en daarom is kunnen wij u eventueel ondersteunen met de onderstaande diensten:

Betalingsvoorwaarden

U kunt onze betaalvoorwaarden bekijken via de onderstaande link. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder meer van ons aanbod