Main House - Lagun - Curacao

In het appartement “Main House” zijn drie 2-persoons slaapkamers met stille airco’s, een zithoek met een 2-persoons sofabank, een mooie badkamer, voldoende opslagruimte voor bagage en een volledig uitgeruste keuken met een grote koel/vriescombinatie met koud water en een ijsklontjes machine, een combi oven/magnetron, koffiezet apparaat, 5-pits gasfornuis, handdoeken, theedoeken, serviesgoed en eetgerei.

Het appartement heeft een groot balkon/dakterras (10 x 10.5 meter) met een fantastisch uitzicht over the Caribische Zee. Er is een mooie lounge set aanwezig, lig- en schommelstoelen, hangmat en een grote eettafel met comfortabele stoelen en een barbecue.

Via de trap in de rotswand kunt u een duik in de zee nemen en nadien kunt u gebruik maken van de tropische buitendouche.

Tarieven en Boekingsinformatie

AccomodatieAantal personenPer nacht *Per week
Main House2€ 100€ 700
Main House6€ 125€ 875
Main House + 1 studio8€ 175€ 1225
Main House + 2 studio10€ 225€ 1575

* Alleen geldig bij een verblijf van minimaal 5 dagen. Bij een korter verblijf geldt een toeslag van 25% op de huurprijs.

Een extra persoon kost €10 euro extra per nacht.

Voor vragen over beschikbaarheid en het boeken cq reserveren van onze accommodaties verzoeken wij u contact op te nemen met uw reisbureau of direct met ons via het contactformulier. Na het ontvangen van uw aanvraag krijgt u van ons (bij beschikbaarheid) een definitieve prijsopgave.

Eventuele opties cq reserveringen zijn maximaal 5 dagen geldig.

Bij het aangaan van een boeking van een accommodatie gaat u akkoord met onze betalingsvoorwaarden. De voorwaarden zijn lager op de pagina in te zien.

Inclusief

Exclusief

  * Elektriciteit is relatief duur op Curacao en wij verzoeken onze gasten vriendelijk om hier rekening mee te houden bijvoorbeeld door bij afwezigheid de airconditioning uit te zetten. Voor het gebruik van de airconditioning en warm water zijn tussen-meters geplaatst. De kostprijs van 0,75 Naf per verbruikte kWh wordt doorberekend. De airconditioning bestaat uit energiezuinidge modellen met onder andere een afstandsbediening en zijn op tijd instelbaar. Tevens zijn er normale ventilatoren aanwezig die u zonder extra kosten kunt gebruiken. Alle slaapkamers zijn voorzien van ramen met shutters en horren. De douche is elektrisch verwarmd, maar u zult merken dat het koude water al een aangename temparatuur heeft. De kosten voor het energieverbruik heeft u dus zelf in de hand.

Aanvullende diensten (niet inbegrepen)

U bent op vakantie en u wilt ter plaatse niet teveel hoeven te regelen. Dolphin Heart House wilt uw verblijf zo plezierig mogelijk te laten verlopen en daarom is kunnen wij u eventueel ondersteunen met de onderstaande diensten:

Betalingsvoorwaarden

U kunt onze betaalvoorwaarden bekijken via de onderstaande link. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder meer van ons aanbod