Studios - Lagun - Curacao

De van een stille airconditioning voorziene studio’s hebben elk 2 éénpersoons bedden en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een kitchenette met koelkast, koffiezet apparaat, 2-pits gasstel, oventje, serviesgoed, eetgerei en in elke studio hangt een klein kluisje.

Voor de Studio’s is een groot terras aan zee met een eethoek, ligstoelen en een hangmat. Hier kunt u genieten van het prachtige onbelemmerde uitzicht over de Caribische Zee.

Via de trap in de rotswand kunt u een duik in de zee nemen waarna u zich kunt afspoelen onder de tropische buitendouche.

Tarieven en Boekingsinformatie

AccommodatieAantal personenPer nacht *Per week
1 studio2€ 60€ 420
1 studio3€ 70€ 490
2 studio's2-4€ 110€ 770
2 studio5-6€ 120-130€ 840=910

* Alleen geldig bij een verblijf van minimaal 5 dagen. Bij een korter verblijf geldt een toeslag van 25% op de huurprijs.

Een extra persoon kost €10 euro extra per nacht.

Voor vragen over beschikbaarheid en het boeken cq reserveren van onze accomodaties verzoeken wij u contact op te nemen met uw reisbureau of direct met ons doormiddel van het contactformulier. Na het ontvangen van uw aanvraag krijgt u van ons (bij beschikbaarheid) een definitieve prijsopgave.

Eventuele opties cq reserveringen zijn maximaal 5 dagen geldig.

Bij het aangaan van een boeking van een accomodatie gaat u akkoord met onze betalingsvoorwaarden. De voorwaarden zijn lager op de pagina in te zien.

Inclusief

Exclusief

  * Elektriciteit is relatief duur op Curacao en wij verzoeken onze gasten vriendelijk om hier rekening mee te houden door bij afwezigheid b.v. de airconditioning uit te zetten. Voor het gebruik van de airconditioning en warm water zijn tussen-meters geplaatst. De kostprijs van 0,75 Naf per verbruikte kWh wordt doorberekend. De airconditioning bestaat uit energiezuinidge modellen met onder andere een aftandsbediening en zijn op tijd instelbaar. Tevens is zijn er normale ventilators ter beschikking en deze kunt u zonder extra kosten gebruiken. Alle slaapkamers zijn voorzien van ramen met shutters en horren. De douche is elektrisch verwarmd, maar u zult merken dat het koude water al een aangename temparatuur heeft. De kosten voor het energieverbruik heeft u dus zelf in de hand.

Aanvullende diensten (niet inbegrepen)

U bent op vakantie en u wilt ter plaatse niet teveel hoeven te regelen. Dolphin Heart House wilt uw verblijf zo plezierig mogelijk te laten verlopen en daarom is kunnen wij u eventueel ondersteunen met de onderstaande diensten:

Betalingsvoorwaarden

U kunt onze betaalvoorwaarden bekijken via de onderstaande link. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder meer van ons aanbod